Jag bor i ett jävla DÅRHUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och nu har vi inget varmvatten men ja mår bra ändå

puss och pill vart du vill :D

Match 2 :D

Vamos vs Salamina 4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anda omgången avklarad. vi spelade mot salamina där systrarna örtendal, emina och tydligen en svenska till spelar.
hade vi spelat som vi gjorde i söndags så hade vi vunnit förra matchen också de e lite frustrerande!
men de va sjukt skönt att vi spelade så bra som vi gjorde:)
första målet kom efter 20 min med lite flipperspel på mållingen av valeri obita!!!!!!!!!!!!!!!!! tjoho :P
30 kommer senja springandes i ett friläge och bara lägger in bollen sådär lagom snyggt :P
i halvlek proppa vi i oss massa proteiner och vittaminer som vi har ätit hela veckan som smakar skit!

går ut i andra halvlek laddade som tusan :P

efter en mycket bra första halvlek där salamina är mycket tillbacka pressade fortsätter vi med hög press.
i 60 min får vi en hönsa som är snyggt slagen av roxana och valle nuddar den med håret och en salamina spelare sparkar in den lite snyggt i eget mål! hej och hå så kan de gå :P
i 70 får ja en grym boll på huvudet av valle men missar uppet mål PINSAMT!
men gåttgör detta i 75 min och plasera bollen i vänster hön och punkterar matchen en riktigt grym känsla :)

lite senare på kvällen blir de självklart lite party men skratt och dryck kan ja lova. lite för mycket dricka för vissa! :P
men slutade bra med tevligt sällskap :P

match!

Igår hade vi våran första match.
Vi började matchen riktigt bra och tog ledningen med 1-0 med ett grymt snyggt mål av Valle som hon inte ens vet själv hur hon lyckades göra men snyggt va de:P Nicocia hade inte så mycket att komma med i första halvlek. Men ändå va de så sjukt frustrerande på planen för de e rena rama italien fotbollen här! slänger man sig får man frispark derekt men glidtacklar du med dobbarna först så säger dom bara att man skall spela på! Men resultatet stodsig i halvlek.

Tio min in i andra halvlek kveterar Nicocia och vi blir frustrerade! men efter kanske tio min så fick ja bollen i ett friläge och lägger in den (grym känsla!) det är en ganska jämn match med fula knep. men tyvärr lyckas dom kvetera igen! och vi tappar spelet. dom pressar oss ganska mycket under en period men ändå inte speciellt överlägsna. dom har inget riktigt faligt anfall förens dom lyckasfå en straff! självklart sätter dom den när de återstår 10 min. vi försöker pressa och producera chanser men kommer inte till någott riktigt falligt läge.
matchen slutar 3-2 och de skuger !!!!!!!!!!!!!!!!!!! har match på lördag igen och då måste vi vinna!